Nieuws

Coronacrisis, aangepaste werkwijzen

Lexnova leeft met iedereen mee in deze tijd van coronacrisis, in het bijzonder met hen die door ziekte getroffen zijn. Ook als bedrijf ondervinden we de gevolgen van de crisis. We hebben onze werkwijzen aangepast.

Positief besluit Ad Sales & Accountmanagement

Onlangs heeft de CDHO de aanvraag voor bekostiging van de voltijd Ad Sales & Accountmanagement aan Hogeschool Utrecht goedgekeurd.

Prinsjesdag: de onderwijsplannen voor 2020

Afgelopen dinsdag bood minister Hoekstra van Financiën tijdens Prinsjesdag de Miljoenennota en de Rijksbegroting aan de Tweede Kamer aan. Hierin staan onder andere de plannen voor het onderwijs in 2020. 

Drie op een rij voor KdG

Na de graduaatsopleidingen Internet of Things en Voertuigtechnieken is nu ook de macrodoelmatigheidsaanvraag voor het graduaat Maatschappelijk Werk goedgekeurd door het CHO. Als onderzoekspartner feliciteert Lexnova de Karel de Grote Hogeschool Antwerpen met dit fraaie resultaat!

Workshop over de toekomst van medische beeldvorming

Vandaag beleefde Lexnova een mooie middag in Utrecht, met beeldvormende vakspecialisten vanuit radiologie, radiotherapie, echografie, nucleaire geneeskunde en de industrie.

Rijssen-Holten MKB-vriendelijkste gemeente

Rijssen-Holten is voor de tweede keer op rij de MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland.

 

 

 

Stel direct uw vraag

 

 

Contact

Locatie Groningen:
Ossenmarkt 5
9712 NZ Groningen

E-mail: vragen@lexnova.nl

Telefoon: 050 313 11 33
Mobiel: 06 29 11 92 09

Wilt u op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen rondom Lexnova? Meld u dan aan voor onze halfjaarlijkse nieuwsbrief: Aanmeldpagina

Aangesloten bij

fairdata MOA logo

 

Lid van MOA2

 

logo VNG Realisatie2