Nieuws

MKB Ondernemerspeiling 2023: een tussenpeiling

Het is belangrijk om te weten dat dit jaar geen landelijk dekkende peiling plaatsvindt, maar wel de mogelijkheid wordt geboden van een ondernemerspeiling. MKB-Nederland werkt namelijk samen met Lexnova aan een nieuwe opzet van de verkiezing van de ‘MKB-vriendelijkste gemeente’ voor het volgende jaar. Een interactief ‘MKB-ondernemersklimaat Dashboard’ zal hier onderdeel vanuit maken.

De laatste landelijke peiling dateert uit 2020-2021. Om in 2023 toch inzicht te verkrijgen in hoe de lokale ondernemers het gemeentelijk ondernemersbeleid en dienstverlening waarderen, bieden MKB-Nederland en onderzoeksbureau Lexnova de mogelijkheid om ook dit jaar een ondernemerspeiling uit te voeren. Met de resultaten van deze peiling kan de gemeente de beoordeling van het ondernemersklimaat vergelijken met eerdere scores. Net als in eerdere jaren wordt gewerkt met een standaardvragenlijst en kunnen desgewenst eigen vragen worden toegevoegd of verder maatwerk worden geleverd.

Wanneer jouw gemeente opnieuw interesse heeft voor de uitvoering van de ondernemerspeiling 2023 kun je dit via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kenbaar maken. Wij nemen vervolgens graag contact met jou op over de verdere mogelijkheden.

 

 

 

Stel direct uw vraag

 

 

Contact

Locatie Groningen:
Ossenmarkt 5
9712 NZ Groningen

E-mail: vragen@lexnova.nl

Telefoon: 050 313 11 33
Mobiel: 06 29 11 92 09

Aangesloten bij

fairdata MOA logo

 

Lid van MOA2

 

logo VNG Realisatie2