Onderwijs

Onderwijs

Lexnova is specialist in onderwijsland en voert voor deze sector veel onderzoek uit: van onderzoek naar macrodoelmatigheid tot imago-onderzoek. In primair, voortgezet en hoger onderwijs.

In het onderwijs is sprake van een steeds wisselend opleidingsaanbod. Afstemming tussen opleidingsaanbod en vraag vanuit de markt wordt maatschappelijk gezien steeds relevanter. Onderwijsinstellingen streven voortdurend naar opleidingen met voldoende arbeidsmarktperspectief. Lexnova brengt de werkelijke opleidingsbehoeften voor u in kaart. Ook speelt concurrentie tussen onderwijsinstellingen een steeds grotere rol. Waarom kiest een scholier voor hogeschool A en niet voor B? Deze vraag raakt aan het imago en de positionering van de hogeschool. Lexnova voert onderzoek uit naar uw huidige imago en adviseert u over uw concurrentiestrategie.

Onze specialisaties zijn:


“Lexnova heeft ons professioneel en efficiënt door alle benodigde stappen geleid én daarbij ons volledig ontzorgd. Heel prettig was het contact en de afstemming, maar bovenal het meedenken over de optimale route. We zijn geen moment voor vervelende verrassingen komen te staan. Sterker, het onderzoekstraject leverde ons zelfs positieve verrassingen op. Zo kregen we ook veel informatie over het imago van de school én informatie die we ook voor enkele van onze andere scholen kunnen gebruiken. Wij kijken terug op een zeer geslaagde samenwerking.” (Quadraam, 26-02-2020, meer informatie over dit onderzoek)

 

 

 

Stel direct uw vraag

 

 

Contact

Locatie Groningen:
Ossenmarkt 5
9712 NZ Groningen

E-mail: vragen@lexnova.nl

Telefoon: 050 313 11 33
Mobiel: 06 29 11 92 09

Aangesloten bij

fairdata MOA logo

 

Lid van MOA2

 

logo VNG Realisatie2